fbpx

Selger Sørlandet

Har du lyst til å bli en del av teamet vårt? Vi ser etter deg som har lyst til å jobbe med oppsøkende salg i et selskap som fokuserer på fornøyde kunder, vekst og fellesskap. 

Derfor søker vi flere medarbeidere

I Utvendig Renhold er vi stolte av å være en av landets mest innovative og raskest voksende servicebedrifter. Vårt motto, “Ingen strekker seg lenger!”, gjenspeiler vår forpliktelse til å gå den ekstra milen for å sikre at kundene våre alltid er mer enn fornøyde. Med spesialutviklet utstyr og et dedikert team som brenner for faget, tilbyr vi tjenester som fasadevask, takvask og vindusvask – alt til konkurransedyktige priser.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring fra salg, gjerne innen tjenester eller lignende. Hvis du er den selgeren vi ser etter, og har gode referanser, liker du å sette mål og levere resultater. Samtidig forstår du kundens behov og tilpasser løsninger til deres beste. Hos oss verdsetter vi driv, engasjement og samvittighet – verdier som reflekteres i fellesskapet vi har skapt. 

Mann på tak med høytrykkspyler
first frame youtube video

Dette kan du forvente hos oss

Hos oss får du muligheten til å jobbe i et trivelig og støttende miljø. Vi bruker toppmoderne utstyr og har utviklet et avansert CRM- og faktureringssystem for å gjøre jobben din enklere og mer effektiv. Vi har fokus på resultater og anerkjenner gode prestasjoner, samtidig som vi tilbyr muligheter for karrierevekst.

Har du erfaring fra salg og ønsker å utvikle deg videre i et voksende selskap? Da vil vi gjerne bidra til at du lykkes hos oss.

 
 
“Hos oss handler det ikke bare om å selge – det handler om å bygge sterke, varige relasjoner med kundene. Vi jobber hardt, men vi har det også gøy sammen”
 
Jonathan Røthe, Daglig leder

Detaljer om stillingen

  • Førerkort: Du må ha førerkort klasse B med gir – som uteselger er du mye på farten, og noen av bilene har manuelt gir 
  • Lønn: Svært god lønn med mulighet for å påvirke den – hos oss blir innsatsen din verdsatt. 
  • Språk: Du må kunne snakke og skrive godt norsk 
  • Oppstart: Vi vil gjerne ha deg på laget så fort som mulig!
Mann smiler og ser opp

Kontaktperson for stillingen​

Mer om Utvendig Renhold

Utvendig Renhold ble stiftet av Jonathan Røthe i 2019 og har 40 ansatte fordelt på 8 avdelinger: Rogaland, Sørlandet, Drammen, Vestfold, Oslo, Bergen, Innlandet, Østfold og Trondheim. Vi spesialiserer oss på utvendig renhold av bygg for både privat- og næringskunder, og har også utvidet tjenestene våre til å inkludere blant annet ventilasjonsrens og varmepumperens.

Vårt motto, “Ingen strekker seg lenger”, gjenspeiler vår stolthet over de gode kundeopplevelsene vi leverer hver dag. Etterspørselen etter våre tjenester er stor over hele landet, og allerede i 2023 nådde vi en omsetning på 40 millioner kroner. Med et team som kontinuerlig jobber med teknologi for å forbedre løsningene våre, er vi klare for videre vekst i årene som kommer.

Hos oss får du muligheten til å jobbe i et inkluderende miljø hvor vi sammen jobber mot felles mål. Vi verdsetter engasjement og samarbeid, og vi ønsker å være en pådriver for at våre ansatte skal vokse og utvikle seg i sine roller.

Ledige stillinger

Vi søker alltid etter motiverte personer til vårt team som ønsker en variert hverdag med mulighet for gode utviklingsmuligheter. Vi setter  interesse, samvittighet og innsats mye høyere enn CV og kompetanse. Se våre ledige stillinger under!