Blogg

Her kan du lese våres innlegg og artikler. Målet våres er at du kan lære noe av det vi ønsker å dele.

Kjære Utvendig Renholds kunde – Pristigning 01.03.2019 for kunder under minstepris

Kjære kunde 😊

Det oppstod flere spm. rundt dette med timepris på forrige utsendelse, noe som ikke er gjeldende privatkunder da de forholder seg til fast pris. Dette kan dere se bort ifra, beklager misforståelsen.

Vi tar kontakt med deg fordi du har en pris hos oss som er under vår minstepris.

Det betyr sannsynligvis at du har vært kunde hos oss en tid, og det setter vi stor pris på 😊

Men det betyr ikke at vi kan opprettholde eksisterende priser som gjør at vi utfører oppdrag med tap, som på et tidspunkt fører til at vi ikke eksisterer lenger, DET håper vi på forståelse for!

1.mars 2019 må vi øke våre priser! Prosedyren for NY PRIS er at vi justerer denne etter neste utførsel. Den kommer til å bli justert ihht priser i vår nettbutikk, som du selv har innsikt i her:  

Enebolig: https://utvendigrenhold.no/nettbutikk/vindusvask/

Borettslag/Sameiet: https://utvendigrenhold.no/nettbutikk/vindusvaskborettslag/

Du kan også få verve en nabo for å få 20% på neste utførsel for både deg og naboen, din nabo trenger bare benytte tilbudskoden “NB” på våre nettsider på neste bestilling og nevne at du vervet !

———————————————————————————————————————————

Grunnen til at det er på høy tid med en prisøkning nå, er at vi ikke økt våre priser på flere år.

Det er imidlertid gode grunner til å justere våre priser i takt med at andre priser, konsumprisindeks og øvrige kostnader øker år for år.

Det har vært mye snakk om og medieomtale rundt dette med svart arbeid og arbeidslivskriminalitet, ikke minst i renholdsbransjen. Det er vi ikke og ønsker vi ikke å være en del av, og det betyr at vi må ta priser som gjør at vi kan betale tarifflønn og dekke inn skatter, avgifter og våre øvrige kostnader. Det forutsetter vi at våre kunder er enige i.

1) TARIFFLØNNEN ØKER

Arbeidstakere som utfører renhold for private renholdsbedrifter, skal minst ha en lønn per time på: 181,43 kroner. For 2017 var denne tariffen 177,63 og det vil i prinsippet si at denne øker med 3-4% hvert år.

2) KONSUMPRISINDEKSEN HAR GÅTT OPP

Konsumprisindeksen (KPI) beskriver utviklingen i konsumpriser for varer og tjenester etterspurt av private husholdninger bosatt i Norge (SSB.no). Statistikken viser en økning på 3,5 % for en
tolvmånedersendring (KPI) fra desember 2018.

3) MER FOR PENGENE – KVALITET

Den viktigste grunnen til at vi øker prisene er vår intensjon om å være bransjens beste når det gjelder utvendig – renholdsfaglig kompetanse og våre medarbeideres betingelser og rettigheter.  Har man medarbeidere som trives,føler seg trygge og er fornøyde, kan vi beholde kompetanse å tilby og levere tjenester av høy kvalitet som skiller oss ut i dagens marked.

Investerer vi i våre medarbeidere, investerer vi i våre kunder – det vil si deg!

4) Utstyr og HMS

Vi ønsker å investere i utstyr som gjør at alle oppdrag utføres med så stor sikkerhet som mulig, samtidig som at dette er ergonomisk for renholder. Både regelverk og våre holdninger til miljø gjør at både kjemi og forbruksmateriell ikke skal være uheldig for miljøet. Dette koster litt ekstra, men ser en på fordelene er det klart verdt det.

Med takknemlig hilsen

Utvendig Renhold AS ❤

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Se flere innlegg

Aktuelt

Vindusvask robot ?

Mange nordmenn kjenner til robotstøvsugeren som har gjort støvsugingen enklere for tusenvis av norske hjem. Nå har robotstøvsugeren fått et lignende familiemedlem som utelukkende konsentrerer

Ikke forlat oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut et enkelt skjema så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger.