Takvask

Taket er husets femte fasade, og hvis det er misfarget, skittent og fullt av grønske eller mose, trekker det ned helhetsinntrykket på eiendommen. Når taket rengjøres og takstein blir omtrent som nye, gir dette en ansiktsløftning på bygget ditt. 

takvasker ute

Hva er takvask?

Takvask er en kjemisk og mekanisk rens som fjerner alt av forurensning, alger og mose. Eldre tak er ofte preget av forurensning fra sur nedbør, omkringliggende vegetasjon og fuktig miljø. Etter en takvask får man frem takets opprinnelige farge og uttrykk.

Problemet med å redusere seksuell aktivitet og styrke rangeres først i Frankrike blant den mannlige befolkningen. I den moderne livsrytmen blir den mannlige halvparten av menneskeheten utsatt for stressende situasjoner. Svikt i virksomheten, ytre stimuli setter preg på den seksuelle siden av en manns liv. Det er svært sjelden mulig å møte en mann innhold med erektil funksjon og varigheten av seksuell omgang. Besøk en fransk nettbutikk for menn som virkelig fungerer.

Hvorfor utføre takvask?

Takstein som er mosegrodd samler vann og har større risiko for frostsprengning. Samtidig som forurensning tærer på taksteinene og bryter dem ned. Mosen på taket havner ofte i takrenner/nedløp og kan føre til fuktskader! Takvask er i likhet med fasadevask både estetisk og vedlikeholdsmessig positivt tiltak. 

takvasker ute

Hvordan utfører VI takvask?

Vi utfører normalt takvask ved hjelp av spesialutstyr for dette formålet, noe som sikrer godt resultat. Når vi gjennomfører denne prosessen fra taket, dette gir oss god kontroll og oversikt over utførelsen, samtidig som  vi avdekker eventuelle skadde takstein. Vi benytter tilpasset trykk slik at vi får fjernet alt av forurensning uten å skade taksteinen. Sikkerheten for operatør ivaretas ved hjelp av godkjent fallsikringsutstyr.

Vi vasker alle takrenner og nedløp etter utført takvask, og er nøye med å plugge nedløp som går ned i grunnen. Etter at taket er vasket, anbefaler vi å påføre Impregnering for å forebygge algevekst og forlenge resultatet av takvask.

Kontakt oss

1 /5
Anmeldelse på facebook