VINDUSVASK

Vi liker at lyset slipper inn gjennom vinduene, da er det viktig at vinduene er rene! Støv, smuss og sur nedbør fører til at vinduene blir skitne. For å holde vinduene rene må en utføre jevnlig vindusvask.

Hva er vindusvask?

Når vi utfører vindusvask vasker vi ganske enkelt vinduene helt rene!

Hvorfor utføre vindusvask?

Det er deilig å se ut gjennom et nyvasket vindu, og du vil få mer lys inn om de er rene. Vi anbefaler å vaske vinduene 4 ganger i året slik at de holder seg rene til enhver tid. Noen ganger er det behov for vask innvendig, dette er også noe vi kan hjelpe til med. Et vindusglass på mikronivå er ikke helt slett, men inneholder porer som støv og skitt setter seg i, blir dette liggende lenge nok så det ikke mulig å få dette vekk. Er fasaden svært skitten vil du ha mye bedre effekt om du får utført en fasadevask i forkant. 

Hvordan vi utfører vindusvask

Vi utfører normalt vindusvask ved hjelp av teleskopstang med renset via vannførende børster som gjør at vi kan vaske vinduer opp til 7. etg. Vannet vi benytter for å vaske vinduer er renset for partikler og ionisert slik at det løser opp og fjerner skitten bedre enn vanlig vann. Vi benytter også varmtvann da dette gir bedre kvalitet og effektivitet. Når vi har vasket vinduer med ionisert vann så er det ofte vann igjen på ruten, når dette tørker så etterlater det seg ikke spor, slik at vi slipper å benytte nal. Dette er den moderne og beste metoden for vindusvask.

Kontakt oss

  • post@utvendigrenhold.no
  • 38363338
1 /5
Anmeldelse på facebook