Vindusvask

Vi liker at lyset slipper inn gjennom vinduene, da er det viktig at vinduene er rene! Støv, smuss og sur nedbør fører til at vinduene blir skitne. For å holde vinduene rene må en utføre jevnlig vindusvask.

Hva er vindusvask

Når vi utfører vindusvask fjerner vi det skitne belegget som du har på vinduene, slik at de blir helt rene. 

Hvorfor utføre vindusvask ?

Det er deilig å se ut gjennom et nyvasket vindu, og du vil få mer lys inn om de er rene. Vi anbefaler å vaske vinduene 4 ganger i året slik at de holder seg rene til enhver tid. Noen ganger er det behov for innvendig vindusvask, dette er også noe vi kan hjelpe til med.

Et vindusglass på mikronivå er ikke helt slett, men inneholder porer som støv og skitt setter seg i, blir dette liggende lenge nok så det ikke mulig å få dette vekk. 

Hvordan vi utfører vindusvask?

Vi utfører normalt vindusvask ved hjelp av teleskopstang med vannførende børster som vi kan vaske vinduer fra bakken opp til 7. etg. Vannet vi benytter for å vaske vinduer er renset for partikler og ionisert slik at det løser opp og fjerner skitten bedre enn vanlig vann. Vi benytter også varmtvann da dette gir bedre kvalitet og effektivitet. Når vi har vasket vinduer med ionisert vann så er det ofte vann igjen på ruten, når dette tørker så etterlater det seg ikke spor, slik at vi slipper å benytte nal. Dette er den moderne og beste metoden for vindusvask.

Kontakt oss

  • post@utvendigrenhold.no
  • 38363338

UTVENDIG RENHOLD I TALL

1 /5
Anmeldelse på facebook
100 m2
fasade vasket
1 stk
Vinduer vasket
1 stk
Kunder