fbpx

Vinduspuss

EN TOTALLEVERANDØR PÅ UTVENDIGE RENHOLDSTJENESTER

Vi liker kunne se ut av vinduene og at lys slipper inn, og da er det viktig at vinduene er rene! Støv, smuss og sur nedbør fører til at vinduene blir skitne. For å holde vinduene rene må det utføres jevnlig vinduspuss.

Hva er
Vinduspuss?

Når vi utfører vinduspuss vasker vi ganske enkelt vinduene helt rene! Vårt mål er å få glassflaten helt ren, slik at du kan nyte utsikten slik du fortjener.

Hvorfor utføre Vinduspuss?

Det er deilig å se ut gjennom et nyvasket vindu, og du vil få mer lys inn om de er rene. Vi anbefaler å vaske vinduene 4 ganger i året slik at de holder seg rene til enhver tid. Noen ganger er det behov for vask innvendig, og dette er også noe vi kan hjelpe til med. Et vindusglass på mikronivå er ikke helt slett, men inneholder porer som støv og skitt setter seg i. Blir dette sittende lenge nok, er det ikke enkelt å få dette vekk. Er fasaden svært skitten, vil det være en fordel å få utført en fasadevask i forkant, slik at ikke forurensning fra fasaden renner ned på de rene vinduene. 

Hvordan utfører vi Vinduspuss?

Vi utfører normalt vindusvask ved hjelp av teleskopstang med vannførende børster og renset vann. Dette gjør at vi kan vaske vinduer opp til 7. etg. fra bakkenivå uten bruk av lift. Vannet vi benytter for å vaske vinduer er renset for partikler og ionisert slik at det løser opp og fjerner skitten bedre enn vanlig vann. Vi benytter også varmtvann da dette gir et bedre resultat. Når vi har vasket vinduer med renset vann, vil det vannet som er igjen på ruten ikke etterlate seg spor når dette tørker. Dette er den moderne og beste metoden for vindusvask.

UTVENDIG RENHOLD I TALL

Anmeldelse på facebook
1 /5
fasade vasket
100 m2
Vinduer vasket
1 m2
Kunder
1 stk
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.