fbpx

Fasadevask

Det er alltid tilfrestillende å se på en ren fasade, men sannheten er at fasadevask har en like viktig vedlikeholdsfunksjon. Fuktig miljø , støv og sur nedbør fører til at de utvendige flatene eller fasadene må vaskes for å holde dem rene. Vi har erfaring med vask av alle typer fasader og overflater. 

Gode grunner for fasadevask

Godt førsteinntrykk

En av hovedfordelene med å vaske fasader er at bygningens utseende ser ren og pen ut.

Forebyggende vedlikehold

Regelmessig rengjøring av bygningens fasade kan også bidra til å forhindre slittasjer og skader på bygget.

Eiendomsverdi

Et godt vedlikeholdt bygg med ren fasade opprettholder eiendommens verdi.

Holdninger

En skitten bygningsfasade kan påvirke hvordan du og de rundt deg behandler resten av bygget.

Fjerner sopp og veistøv

Fasadevask betyr å få en overflate helt ren, en fullstendig fjerning av all forurensning som grønske, svartsopp og veistøv. Det blir omtrent som når du vasker bilen; først legges det på kjemi som virker før den spyles av. Slik går vi også frem når vi vasker fasaden. Det handler ikke om høyt vanntrykk eller hvor hardt du skrubber, men riktige kjemikalier og varmtvann. Det er avgjørende å benytte de riktige produktene for å få det rent, samtidig som en ikke matter ned overflaten. Vi har jobbet lenge for å teste og utvikle kjemikalier og utstyr som passer til hver oppgave, og som ivaretar miljø og utførende personell. Dette gjør at vi kan levere fasadevask i verdensklasse!

 

Utvendig Renhold
Har du tenkt å male?

Hvorfor utføre fasadevask?​

Hvorfor vasker du bilen ? Lar du flekker sitte for lenge, er det nesten umulig å få dem bort, og lakken falmer. Slik er det også med fasaden; den må holdes vedlike. Ren bil ruster ikke, en ren fasade råtner ikke. Rene bygg varer lengre! Og ikke minst gir en ren fasade et godt inntrykk og gleder både huseier og naboer.

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

Hvordan vi utfører fasadevask?​

Vi har erfaring med de fleste overflater og velger kjemikalier i forhold til dette. Med selvutviklet utstyr kan vi utføre fasadevask opp til 7 etg. uten bruk av lift, og med perfekt resultat. Bildet viser hvordan vi vasker en fasade som er 20m høy! Dette er en effektivt og rimelig metode for deg, og samtidig sikker for operatør. Etter at fasaden er blitt rengjort, er det mulig å gjøre tiltak for at den skal holde seg ren over tid.

På samme måten som man polerer bilen for å beholde den ren lengst mulig, er det behov for å etterbehandle fasaden for å holde overflaten ren lenge. Vi tilbyr impregnering som gjør overflaten vann- og smussavvisende, og algebehandling som forebygger fremtidig algevekst.

Group
Woocommerce bilder

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.