fbpx

Vindusvask

Vi liker kunne se ut av vinduene og at lys slipper inn, og da er det viktig at vinduene er rene! Støv, smuss og sur nedbør fører til at vinduene blir skitne. For å holde vinduene rene må det utføres jevnlig vindusvask.

Gode grunner for vindusvask

Godt førsteinntrykk

En av hovedfordelene med å vaske vinduder er at bygningens utseende ser ren og pen ut.

Forebyggende vedlikehold

Regelmessig rengjøring av vinduer er med på å vedlikeholde dem.

Behagelig

Det er både vanskelig og utfordrene å rengjøre vinduer i høyden hvor en mangler riktig utstyr. Slapp av vi ordner det. 

Fast abonement

Livet er hektisk, få et fast abonement på vindusvsk så har du en mindre tinge og tenke på. Det er veldig deilig å få nyvaskede vinduer. 

Rene vinduer

Når vi utfører vindusvask vasker vi ganske enkelt vinduene helt rene! Vårt mål er å få glassflaten helt ren, slik at du kan nyte utsikten slik du fortjener.
scaled
scaled

HVORFOR UTFØRE VINDUSVASK?

Det er deilig å se ut gjennom et nyvasket vindu, og du vil få mer lys inn om de er rene. Vi anbefaler å vaske vinduene 4 ganger i året slik at de holder seg rene til enhver tid. Noen ganger er det behov for vask innvendig, og dette er også noe vi kan hjelpe til med. Et vindusglass på mikronivå er ikke helt slett, men inneholder porer som støv og skitt setter seg i. Blir dette sittende lenge nok, er det ikke enkelt å få dette vekk. Er fasaden svært skitten, vil det være en fordel å få utført en fasadevask i forkant, slik at ikke forurensning fra fasaden renner ned på de rene vinduene.

Hva sier våre kunder om oss?

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

HVORDAN UTFØRER VI VINDUSVASK​

Vi utfører normalt vindusvask ved hjelp av teleskopstang med vannførende børster og renset vann. Dette gjør at vi kan vaske vinduer opp til 7. etg. fra bakkenivå uten bruk av lift. Vannet vi benytter for å vaske vinduer er renset for partikler og ionisert slik at det løser opp og fjerner skitten bedre enn vanlig vann. Vi benytter også varmtvann da dette gir et bedre resultat. Når vi har vasket vinduer med renset vann, vil det vannet som er igjen på ruten ikke etterlate seg spor når dette tørker. Dette er den moderne og beste metoden for vindusvask.
Group
scaled

FÅ gratis tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.