fbpx

15% på TAK og FASADEVASK ut APRIL (NÅ begrenset kapasitet)

Sopp og alger/grønske – Algebehandling

Group

Sopp og alger/grønske – Algebehandling

Hvordan forebygge sopp og alger/grønske? De aller fleste bygg og strukturer er utsatt for sopp og alger i tillegg til annen luftbåren forurensing. Dette er ikke bare visuelt skjemmende, det vil også holde på fukt og event. forurensing og med det slite på fasaden. Heldigvis er det mulig å både fjerne dette og ikke minst viktig forebygge slik at det holder seg unna. Sopp og særlig alger etablerer seg som regel på en fasade som får lite sol og derfor er mer fuktig. Det kan man ikke gjøre så mye med. Men det man kan gjøre noe med er å behandle fasaden slik at sopp og alger ikke kommer tilbake. Vi bruker da et algemiddel som vi påfører som et skum, dette for at hele fasaden skal bli behandlet. Algemiddel er en kjemisk/mekanisk barriere som gjør at sopp og alger ikke får etablert seg. Dette har vi utført i ca 5 år for både borettslag og på nærings- og offentlige bygg – med gode resultater. Gevinsten er stor, sopp og alger holder seg borte, fasaden blir i mindre grad utsatt for slitasje og fasaden ser ren og pen ut. Samtidig er dette den rimeligste måten å bevare en fasade på sett opp i mot en fasadevask og særlig hvis man legger inn reduserte vedlikeholdskostnader. Det kan sammenliknes med å polere bilen. Det blir mindre organisk vekst, det blir mindre fukt og med det mindre råte og det blir mindre korrodering på de overflater hvor dette er aktuelt.

algebehandling
Vegg som er utsatt for sopp(Algebehandling)

Når bør du forebygge sopp og alger/grønske? Helst før den er etablert/når bygget er nytt. Føre var etter snar fungerer også på dette området, fukt kan fjernes råte kan ikke, forebygging er rimeligere enn reparasjon

Algebehandling

Sjekk ut flere blogginnlegg https://utvendigrenhold.no/blogg/

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!

Du liker det kanskje

Kategorier

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.