fbpx

Impregnering

All betong absorberer vann og er med det utsatt for nedbrytning. Impregnering vil kunne øke levetiden på betong enten det er takstein, murer, belegningsstein eller andre betongoverflater/produkter. Du kan lese mer om impregnering her.

HVA ER IMPREGNERING?​

Det er et kjemikalie som vi påfører i flytende form på overflaten som skal behandles. Det finnes mange forskjellige produkter på markedet men vi har valgt en seriøs leverandør med 20 års erfaring og med omfattende dokumentasjon og sertifisering på produktene. Produktene brukes forøvrig over hele verden. Det finnes produkter for forskjellig formål, gjøre overflaten vannavvisende eller fullstendig vanntett. En kan også kombinere disse to for maksimal beskyttelse.

Om du har problemer med fukt eller vanngjennomtrengning så kan impregnering være et ideelt, og det rimeligste, alternativ for å stoppe dette. Har du et tak som du ønsker å øke levetiden på så er det mulig å impregnere taket etter takvask for å forhindre algevekst/grønske og mose. Har du en fuktig kjellermur så vil impregnering kunne gjøre denne helt vanntett, og tørr! 

scaled

HVORFOR IMPREGNERE?

Betong brytes ned av vanninntrengning og de stoffer vannet bringer med seg, samt av frostsprengning. Det ser man ofte på murfasader hvor puss og betong skaller av. Impregnering av betong og betongprodukter er ganske enkelt vedlikehold – som er lønnsomt!

FORSKJELLIGE IMPREGNERINGSTYPER​

Topseal Vann- og smussavvisende

Topseal tilhører den nye generasjonen av vannbaserte miljøvennlige produkter og er en effektivt impregnering til bruk på alle mur-, tegl-, puss- og betongoverflater. Impregneringen etterlater en sterk vann- og smussavvisende overflate som er lett å holde ren, hindrer grønske og algevekst og har utmerket motstand mot saltutslag, luftforurensing og UV- stråling.  Produktet inneholder ikke løsemidler og er ikke brennbart. Leveres bruksklar i 5 og 20 liters kanne.

LES MER OM TOPSEAL

Betongtett permanent vanntetting

Betongtett er en diffusjonsåpen, fargeløs og giftfri permanent impregnering til bruk mot fuktproblemer i all betong. Produktet trenger aktivt og dypt inn der det krystalliseres og stopper inntrengning av vann, sur nedbør, olje etc. Krystalliseringen er uløselig og kan ikke vaskes ut eller forringes, og behandlingen vil derfor ha en like lang levetid som betongen den blir en del av.  Produktet forebygger også rust i armering, saltutslag, oppsprekking, kjellerlukt, saltflekker, mose, sopp og algevekst.Leveres bruksklar i 5 og 20 liters kanne.

LES MER OM BETONGTETT

Hva sier våre kunder om oss?

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

HVORDAN UTFØRER VI IMPREGNERING?

Ved hjelp av spesialbygde pumper påfører vi impregnering effektivt i riktig konsentrat opp til 25 m ved hjelp av teleskopstenger. Tildekking av flater som ikke skal impregnes er også en viktig del av arbeidet. Vår leverandør har mange års erfaring med impregneringen vi benytter som gjør at vi kan levere tjenesten med beste kvalitet og garanti. 

Lang erfaring 
God dokumentasjon
Miljøvennlige produkter

Group
Woocommerce bilder

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.