🔥 KAMPANJE PÅ TAKVASK OG IMPREGNERING 🔥 15% RABATT I SEPTEMBER OG OKTOBER 💰💰

Ventilasjonsrens

Ventilasjonsrens er en viktig del av vedlikeholdet for ventilasjonsanlegg. Det kan være flere årsaker til at det er nødvendig å utføre ventilasjonsrens, for eksempel når ventilasjonsanlegget ikke fungerer som det skal eller når man opplever et dårlig inneklima.

Hva er ventilasjonsrens?

Slik fungerer ventilasjonsrens for å forbedre inneklimaet
Rensingen av ventilasjonsanlegg utføres ved bruk av roterende børster og undertrykk. Børstene føres gjennom kanalene for å løsne og fjerne støvpartikler. Deretter gjennomføres en kontroll av anlegget, og aggregatet blir vedlikeholdt. 

Hvorfor utføre ventilasjonsrens?

God ventilasjon betyr god helse. Et optimalt og godt inneklima kan bidra til bedre helse, beskyttelse mot astma- og allergisymptomer, høysnue, tett nese og tørr og irritert hud. Generelt anbefaler vi ventilasjonsrens hvert femte år. Forebyggende vedlikehold gir også økonomiske fordeler, da utsettelse av vedlikehold kan. resultere i uforutsette og høyere kostnader.

Hvis ventilasjonsproblemer ikke blir løst, kan det føre til astma- og allergisymptomer, høysnue, tett nese, tørr og irritert hud, dårlig luftkvalitet, hyppig sykdom eller søvnproblemer. Det kan også oppstå mugg og fukt på vinduskarmer, vinduer eller bad. 

Hva sier våre kunder om oss?

5/5

Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling – alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

5/5
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
5/5
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
5/5

Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)

5/5
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei.
Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
5/5

Veggen ble som ny! Rask og god service 😀

For hvem renser vi ventilasjon?

Utvendig Renhold er en ledende leverandør innen rensing av ventilasjon og ventilasjonsanlegg. Vi betjener en rekke bygninger, inkludert eneboliger, borettslag, sameier, skoler, barnehager, sykehus, institusjoner, offentlige bygg, kontorbygg, næringsbygg, industri, skip, restauranter, kantiner, storkjøkken og gatekjøkken.

Group

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.