fbpx

TILBUD PÅ VENTILASJONSRENS OG VARMEPUMPERENS ♻️💚 Pust ren luft – spar strøm

FAQ

Få svar på dine vanlige spørsmål om utvendig renhold på UTVENDIGRENHOLD.NO sin FAQ-side. Utforsk våre spørsmål og svar om rengjøringstjenester, renholdstips og renholdsråd. 

Vi leverer våre tjenester til områdene Rogaland, Sørlandet, Drammen, Oslo og Trondheim. Vi leverer våre tjenester til både offentlig og private kunder.

Som hovedregel så klarer vi å utføre det bestilte oppdraget innen 14 dager. Om vi ikke har mulighet til dette i hektiske perioder gir vi beskjed så snart som mulig. Om dette er kritisk for deg er det lurt å ta kontakt på forhånd. 

Vi sender faktura først etter arbeidet er utført, vi krever ikke at du legger inn kort på forhånd.

Når du teller vinduer regner vi et vindusglass med karm rundt som et vindu. Det vil si at et vindu som består av 4 vindusglass med ramme i en felles karm, telles som 4 vinduer.
Når det gjelder antall/pris så regner vi et vindusglass på inntil 2 m2 som ett vindu, inntil 4 m2 som 2 vinduer og større enn dette telles som 3 vinduer.

Når det er under 0 grader virker våres rentvannssystem dårlig da vannet fryser. Det samme gjelder for høytrykkspyling. 

Men alle våre utvendige renholdere vet hvordan de benytter tradisjonelle metoder og det er noe vi kan benytte med beste kvalitet opp til 2 til 3 etg. Denne metoden kan benyttes helt ned til – 20 grader. 

Du har sikkert lagt merke til at vinduene er noe av det som blir kjappest skittent ?

De fleste kunder velger en avtale med 4 utvendige vindusvask pr. år slik at vi sørger for vinduer holder seg rene stort sett hele året, og de slipper å bruke tid på dette.

Tilbakemeldingen fra våre kunder er at de synes det er verdt pengene, få et tilbud i dag

Vi benytter vann som er renset, det vil si at det er fritt for partikler, salt og klor til å vaske vinduer med. Dette vannet løser opp skitten meget effektivt uten skjolder og striper. Dette er en kjemikaliefri og miljøvennlig metode. Etter endt vindusvask kan det være dråper av vann på vinduet men disse vil ikke synes etter de er tørket da de ikke inneholder partikler.

Når du skal velge priskategori for takvask så er dette basert på det arealet av taket. 

Dette kan du regne ut ved å ta lengde(av huset) X bredde(av huset) X 1.3(faktor for vinkel).

Når du skal velge priskategori for fasadevask så er dette basert på det innvendige arealet på din eiendom. Dette regnes ut ved å ta omkretsen rundt eiendommen x høyden. Vinduer trekkes ikke ut av arealet.

Vi dokumenterer oppdraget med bilder og evnt. kommentarer etter utførsel.
Dette er dokumentasjon du har tilgang til via “din side” som du kan logge inn på via din avdeling-side 

Vi har som regel ikke behov for at du er hjemme når vi utfører oppdraget. Vi har med stiger som rekker inntil 2 etg og benytter dette om vi skal inn på balkong. Skal vi vaske på innsiden må det avtales tidspunkt eller i forhold til nøkkel på forhånd.

Som hovedregel så har vi kun behov for at du lukker vinduer og setter på vannkran (utekran). Eiendeler som ikke tåler vann må flyttes eller tas inn. Utemøbler, blomsterpotter og annet utstyr må ikke hindre vår tilkomst og flyttes før oppstart.

Du kan se våre priser på de andre tjenestene vi kan levere på Nettbutikk eller ta kontakt for et pristilbud Kontaktskjema

Vi tilstreber alltid å benytte kjemikaliefrie metoder så langt det er mulig. Ved å planlegge og tenke forebyggende er det vårt mål å minimere kjemikaliebruken. Men når vi skal fjerne svært tilsmussede fasader eller vegger så er vi nødt til å benytte kjemikalier. Når vi velger kjemikalier så benytter vi kun kjemi som vi kjenner godt til og har egne prosedyrer for hvordan dette skal benyttes. Oppsummert så vil ikke våre kjemikalier skade miljø eller overflaten i den konsentrasjonen de benyttes, hvor vi i tillegg spyler med mye vann i etterkant av påføring av kjemi.

Et bygg er under konstant påvirkning av fukt, støv, sopp og alger

Om man ikke gjør noe med dette vil overflater og fasader forfalle raskere enn nødvendig.

Det betyr at malte overflater holder mye lenger når de blir vedlikeholdt. 

Vi kan skreddersy løsninger som fører til at du slipper å se at veggen din blir grønn og stygg, 

og du kan spare store kostnader ved å slippe å male overflaten så regelmessig.

Utvendig renholdsavtale bolig er den rimeligste og enkleste metoden for å holde det rent som huseier.

Få en skreddersydd løsning i dag!

De fleste malingsprodusenter anbefaler at fasaden vaskes årlig, for at overflaten ikke skal forfalle. Hvorfor vasker du bilen ? Lar du flekker sitte for lenge, er det nesten umulig å få dem bort, og lakken falmer. Slik er det også med fasaden; den må holdes vedlike. Ren bil ruster ikke, en ren fasade råtner ikke. Rene bygg varer lengre! Og ikke minst gir en ren fasade et godt inntrykk og gleder både huseier og naboer

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.