fbpx

15% på TAK og FASADEVASK ut APRIL (NÅ begrenset kapasitet)

Takvask

Taket er husets femte fasade, og hvis det er misfarget, skittent og fullt av grønske eller mose, trekker det ned helhetsinntrykket på eiendommen. Når taket rengjøres og takstein blir omtrent som nye, gir dette en ansiktsløftning på bygget ditt.

Gode grunner for takvask

Godt førsteinntrykk

En av hovedfordelene med å vaske taket er at bygningens utseende ser ren og pen ut.

Forebyggende vedlikehold

Regelmessig rengjøring av bygningens tak kan også bidra til å forhindre slittasjer og skader på bygget.

Eiendomsverdi

Et godt vedlikeholdt bygg med rent tak opprettholder eiendommens verdi.

Holdninger

Et skittent tak kan påvirke hvordan du og de rundt deg behandler resten av bygget.

HVA ER TAKVASK?​

Takvask er en kjemisk og mekanisk rens som fjerner alt av forurensning, alger og mose. Eldre tak er ofte preget av forurensning fra sur nedbør, omkringliggende vegetasjon og fuktig miljø. Etter en takvask får man frem takets opprinnelige farge og uttrykk.
Fasadevask
scaled

HVORFOR UTFØRE TAKVASK?

Takstein som er mosegrodd samler vann og har større risiko for frostsprengning. Samtidig som forurensning tærer på taksteinene og bryter dem ned. Mosen på taket havner ofte i takrenner/nedløp og kan føre til fuktskader! Takvask er i likhet med fasadevask både estetisk og vedlikeholdsmessig positivt tiltak.

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

HVORDAN UTFØRER VI TAKVASK?

Vi utfører normalt takvask ved hjelp av spesialutstyr for dette formålet, noe som sikrer godt resultat. Når vi gjennomfører denne prosessen fra taket, dette gir oss god kontroll og oversikt over utførelsen, samtidig som vi avdekker eventuelle skadde takstein. Vi benytter tilpasset trykk slik at vi får fjernet alt av forurensning uten å skade taksteinen. Sikkerheten for operatør ivaretas ved hjelp av godkjent fallsikringsutstyr.

Vi vasker alle takrenner og nedløp etter utført takvask, og er nøye med å plugge nedløp som går ned i grunnen. Etter at taket er vasket, anbefaler vi å påføre Impregnering for å forebygge algevekst og forlenge resultatet av takvask.
Group
Woocommerce bilder

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.