🔥 KAMPANJE PÅ TAKVASK OG IMPREGNERING 🔥 15% RABATT I SEPTEMBER OG OKTOBER 💰💰

Overflaterens

Porøse overflater som betong, belegningsstein og murpuss blir fort skitne og full av algevekst/grønske og mose. Men vi har mulighet til å få dette til å se omtrent nytt ut ved hjelp av våre metoder og utstyr. Det finnes også muligheter til å etterbehandle dette for å oppnå et varig resultat med impregnering.

HVA ER OVERFLATERENS?​

Det er en dyprens av overflaten som er skitten ved hjelp av høytrykk og varmtvann.  Vi benytter tilpassede dyser og overflaterensere som gjør at overflaten får riktig behandling. Det er viktig at overflaten ikke utsettes for for høyt trykk.

gårdsplass
scaled

HVORFOR UTFØRE OVERFLATERENS?

Det ser ikke bare innbydende ut med en ren og pent uteområdet men det har også en fin vedlikeholdsfunksjon. Når sur nedbør og organisk vekst får bryte ned overflaten er sjansen større for frostsprenging og forfall som ikke kan tilbakestilles.

Hva sier våre kunder om oss?

5/5

Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling – alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

5/5
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
5/5
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
5/5

Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)

5/5
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei.
Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
5/5

Veggen ble som ny! Rask og god service 😀

HVORDAN VI UTFØRER OVERFLATERENS?

Vi benytter spesialbygde høytrykkspylere med varmtvann for rens av overflater. Vi kan også benytte vakuumsystemer som gjør at vi har mulighet til å suge vekk vann i de tilfellene det ikke er sluk eller fallet er feil vei. 

Group
Woocommerce bilder

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.