fbpx

15% på TAK og FASADEVASK ut APRIL (NÅ begrenset kapasitet)

Varmepumperens

En varmepumpe som er full av støv produserer mindre varme, eller kulde, og bruker mer strøm. Siden poenget med en varmepumpe er at den skal produsere mer energi enn den tilføres er jo det uheldig. Miljøeffekten reduseres også åpenbart.

Hva er varmepumperens?

Rens av varmepumpe er ikke å støvsuge støvfilter, det gjør du enkelt selv – og det bør gjøres hver måned. Vi renser registeret, det blanke gitteret bak støvfilterene. Det er her varmen, eller kulden, produseres. Dersom det er støv mellom ribbene vil ikke luftstrømmen kunne bevege seg fritt og resultatet er mindre varme/kulde. Vi monterer en vanntett bag under varmepumpen og påfører spesial kjemi som løser opp alt støv og forurensing. Deretter renspyler vi med vann. Resultatet er en varmepumpe som fungerer som den skal og gir deg det inneklima og temperatur du ønsker.

Hvorfor utføre varmepumperens?

En varmepumpe som ikke er renset på lenge vil ikke fungere optimalt. Den vil ikke kunne produsere like mye varme eller kulde eller blåse inn ren luft og med det gi ønsket innetemperatur- eller klima, den vil bruke mer strøm og den vil slites mer. Produsenter anbefaler årlig rens for at varmepumpen skal kunne fungere som den skal.

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

Hvor ofte bør en rense varmepumpe?

De ulike komponentene i varmepumpen rengjøres grundig med spesialiserte verktøy og miljøvennlige rengjøringsmidler. Vi starter med å rengjøre viftereimer og registre, som ofte er skitne. Deretter rengjøres hele innmaten av varmepumpen med spesialverktøy som gir tilgang til områder som vanligvis er utilgjengelige. Det er viktig å fjerne all smuss og bakterier som samler seg der. Store poser brukes for å beskytte hjemmet ditt mot søl og avfall.

Når rensingen er fullført, monterer vi tilbake alle komponentene og utfører målinger for å sikre optimal drift og sikkerhet. Vi forlater hjemmet ditt i samme tilstand som da vi kom.

Vi anbefaler at en gjennomfører en årlig rens av varmepumpen for å få et godt inneklima og innemiljø. 

Group

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.