🔥 KAMPANJE PÅ TAKVASK OG IMPREGNERING 🔥 15% RABATT I SEPTEMBER OG OKTOBER 💰💰

Varmepumperens

Varmepumper sparer ikke bare energi og penger, de scorer også høyt på miljøvennlighet, brukervennlighet, inneklimaforbedring og kan til og med brukes til kjøling. For å opprettholde disse fordelene er det viktig å jevnlig utføre rens av varmepumpen.

Hva er varmepumperens?

Vi hos Utvendig Rengjøring AS er ledende spesialister på å skape et optimalt inneklima gjennom vår ekspertise innen vedlikeholdsrens av ventilasjonssystemer og -anlegg. God ventilasjon er avgjørende for god helse, og en skitten varmepumpe gir ikke god luftkvalitet. Faktisk viser en undersøkelse at over 50% av boliger der barn bor, har dårlig inneklima, og dette er uakseptabelt.

Hvorfor utføre varmepumperens?

Siden vi er engasjert i å fremme et godt inneklima, har vi naturlig utvidet tjenestetilbudet vårt til å inkludere rens av varmepumper. Vår nye tjeneste garanterer en ren varmepumpe som sikrer at luften den blåser ut er fri for partikler som vi absolutt ikke ønsker å puste inn.

Hva sier våre kunder om oss?

5/5

Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling – alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

5/5
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
5/5
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
5/5

Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)

5/5
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei.
Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
5/5

Veggen ble som ny! Rask og god service 😀

Hvor ofte bør en rense varmepumpe?

De ulike komponentene i varmepumpen rengjøres grundig med spesialiserte verktøy og miljøvennlige rengjøringsmidler. Vi starter med å rengjøre viftereimer og registre, som ofte er skitne. Deretter rengjøres hele innmaten av varmepumpen med spesialverktøy som gir tilgang til områder som vanligvis er utilgjengelige. Det er viktig å fjerne all smuss og bakterier som samler seg der. Store poser brukes for å beskytte hjemmet ditt mot søl og avfall.

Når rensingen er fullført, monterer vi tilbake alle komponentene og utfører målinger for å sikre optimal drift og sikkerhet. Vi forlater hjemmet ditt i samme tilstand som da vi kom.

Vi anbefaler at en gjennomfører en årlig rens av varmepumpen som et minimim. Det er det som skal til for et godt inneklima og innemiljø. 

Group

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.