fbpx

Algebehandling

Så lenge vi er omgitt av fuktig miljø, vil vi ha problemer med algevekst/grønske og mose på tak, fasade og uteområder. Det er mulig å forebygge algevekst/grønske ved å påføre et miljøvennlig kjemikalie som forhindrer dette!

Gode grunner for algebehandling

Godt førsteinntrykk

Du holder overflater rene ved hjelp av forebyggende algemiddel, dette ser rent og pent ut. 

Forebyggende vedlikehold

Det er mye bedre for et bygg å få forebyggende vedlikehold enn skippertak når det er godt for lang tid. Det er litt som tannverk, det blir både kostbart og smertefullt. 

Eiendomsverdi

Et godt vedlikeholdt bygg opprettholder eiendommens verdi.

Holdninger

En skittent fasade kan påvirke hvordan du og de rundt deg behandler resten av bygget.

HVA ER ALGEBEHANDLING?

Algebehandling er påføring av et kjemikalie som hindrer organisk vekst å vokse. Enkelt forklart så klarer dette kjemikalie å fjerne noen av vekstvilkårene til grønske og stopper denne prosessen. Vi påføre dette normalt etter utført fasadevask.

Intro video
Algebehandling

HVORFOR UTFØRE ALGEBEHANDLING?

Algebehandling er et forebyggende tiltak som utsetter behovet for fasadevask, dette rimeligere og gir mindre slitasje på fasaden, samtidig som at du slipper å se at veggene blir grønne i mellomtiden. Algebehandling kan påføres alle flater uten at de tar skade av det.

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

HVORDAN UTFØRER VI ALGEBEHANDLING?

Ved hjelp av spesialbygde høytrykkspylere påfører vi algebehandling effektivt i riktig konsentrat opp til 25 m ved hjelp av teleskopstenger. Vi har mange års erfaring med kjemikaliet vi benytter, noe som som gjør at vi kan levere tjenesten med beste resultat og garanti(nærmere beskrevet i oppdragsbeskrivelsen). Du kan på enkelte overflater se at vi har påført kjemikaliet, men etter noen regnskyll så vil dette være helt borte.

Det er mange eiendomsselskap eller borettslag som gir oss ansvaret for å vedlikeholde fasadene. Da avtaler vi ofte en 5-årsplan som beskriver hva som skal utføres av tjenester og til hvilken frekvens for å holde fasaden ren. Vi utfører oppdraget iht. plan og dokumenterer hele prosessen.
Se referanse

  • Lang erfaring
  • God dokumentasjon
  • Miljøvennlige metoder
Group
Woocommerce bilder

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.