Fasadevask

Å holde fasaden ren fører til at ditt bygg for vist seg fra sin beste side. Fasadens ytre blir påvirket av vær og vind, veistøv og pollen, alt dette bryter ned fasaden og malingsfilm. Vi har lang erfaring med hva som kreves for å holde alle typer fasader rene.

Hva er fasadevask

Fasadevask er å få en overflate helt ren, fullstendig fjerning av grønske, svartsopp og veistøv. Vi vasker fasader omtrent som du vasker bilen din. Det handler ikke om trykk og hvor hardt du skrubber men riktig kjemi og varmtvann. Når du vasker bilen så legger du først på kjemi og lar den virke før den spyles av, slik går vi også frem når vasker fasaden. Det er avgjørende å benytte riktig kjemi for å få det rent samtidig som en ikke matter ned overflaten. Vi har benyttet mye ressurser på testing og utvikling av kjemi og utstyr som fører til at vi kan levere fasadevask i verdensklasse. 

Hva fører det til ?

Hvorfor vasker du bilen ? Lar du flekker sitte for lenge, er det nesten umulig å få dem bort, og lakken falmer. Slik er det også med fasaden, den må holdes vedlike. Ren bil ruster ikke, ren fasade råtner ikke. Fasadevask fører til at bygget seg rent ut!

Hvordan vi utfører fasadevask

Vi har erfaring med de fleste flater og velger kjemi i forhold til underlag. Med med selvutviklet utstyr kan vi utføre fasadevask opp til 7 etg uten bruk av lift, med perfekt resultat. Dette er effektivt og rimelig for deg. samtidig sikkert for operatør. Akkurat som at man polerer bilen så er det behov for at man behandler fasaden for å bevare renheten. Her tilbyr vi impregnering som hindrer vannintregning og algebehandling som forebygger mot fremtidig vekst. 

Kontakt oss

  • post@utvendigrenhold.no
  • 38363338

UTVENDIG RENHOLD I TALL

1 /5
Anmeldelse på facebook
100 m2
fasade vasket
1 stk
Vinduer vasket
1 stk
Kunder