FASADEVASK

Å holde fasaden ren fører til at ditt bygg viser seg fra sin beste side. Fasadens ytre blir påvirket av vær og vind, veistøv og pollen, alt dette bryter ned fasaden og malingsfilm. Vi har lang erfaring med hva som kreves for å holde alle typer fasader rene.

Hva er fasadevask?

Fasadevask er å få en overflate helt ren, fullstendig fjerning av grønske, svartsopp og veistøv. Vi vasker fasader omtrent som du vasker bilen din. Det handler ikke om trykk og hvor hardt du skrubber men riktig kjemi og varmtvann. Når du vasker bilen så legger du først på kjemi og lar den virke før den spyles av, slik går vi også frem når vasker fasaden. Det er avgjørende å benytte riktig kjemi for å få det rent samtidig som en ikke matter ned overflaten. Vi har benyttet mye ressurser på testing og utvikling av kjemi og utstyr som fører til at vi kan levere fasadevask i verdensklasse.

Hvorfor utføre fasadevask?

Hvorfor vasker du bilen ? Lar du flekker sitte for lenge, er det nesten umulig å få dem bort, og lakken falmer. Slik er det også med fasaden, den må holdes vedlike. Ren bil ruster ikke, ren fasade råtner ikke. Rene bygg varer lengre!

Hvordan vi utfører fasadevask?

Vi har erfaring med de fleste overflater og velger kjemi i forhold til dette. Med selvutviklet utstyr kan vi utføre fasadevask opp til 7 etg. uten bruk av lift, med perfekt resultat. På bildet vasker vi Sørlandet sykehus, veggen er 20 m høy! Dette er effektivt og rimelig for deg, og samtidig sikkert for operatør. Men etter fasaden er blitt rengjort så er det mulig å gjøre tiltak for at den skal holde seg ren frem i tid. Akkurat som at man polerer bilen for å bevare vasken så er det behov for at man behandler fasaden for å holde overflaten ren. Her tilbyr vi impregnering som gjør overflaten vann- og smussavvisende og algebehandling som forebygger mot fremtidig algevekst. 

Kontakt oss

1 /5
Anmeldelse på facebook