fbpx

TILBUD PÅ VENTILASJONSRENS OG VARMEPUMPERENS ♻️💚 Pust ren luft – spar strøm

Godt verktøy gjør halve jobben

Group
godt verktøy

Nja er det nå egentlig det?

Det er lett å ta ting for gitt og det er også enkelt å akseptere såkalte almenngyldige “sannheter” Men det er jo ikke slik at godt verktøy i hendene på en med 10 tommeltotter fortsatt er halve jobben vel? Sånn er det litt med det vi holder på med også. Joda alle kan kjøpe seg en kraftig høytrykkspyler, leie en lift eller kravle opp i stigen – med helsa som innsats å spyle i vei eller?

Er fasaden betong, stål, kompositt, tre? Hvilke vaskemidler skal du bruke? Hvilke impregneringsmidler skal du bruke, for du sørger vel for at vasken ikke er bortkastet? Hvilken type dyse skal du bruke? Hva skal du bruke for å få taket, belegningssteinen eller grunnmuren rein og hva skal du behandle med?

Vi hadde nylig en av høytrykksvaskerne våre på service, eller understellet da det er jo en tilhenger med en dieselvasker/varmer oppå. Det er jo også en slik ting man kan gjøre selv, men med varierende resultat kanskje. Det var da inspirasjonen til dette innlegget kom.

Handyman kontra fagmann! Joda det er kjekt å kunne være litt sjølhjulpen men kanskje ikke alltid? De fleste av oss vasker innomhus, heldigvis, og de fleste vasker bilen både utvendig og innvendig med ujevne mellomrom men hvor mange vasker huset/bygget utvendig? Nja det trengs ikke, okeiiii? En ren bil ruster ikke og et rent hus/bygg, nei det ruster ikke men kanskje det ikke råtner!

Det er kjedelig og/eller vanskelig og i alle fall mye tiltak med utvendig vask. Men det blir jo litt pussig at vi vasker bilen til 300 000 som ruster uansett på grunn av salting men vi vasker ikke huset til 3 000 000 hvilket medfører en kostbar malejobb eller enda verre bytte av kledning!

Hva er mest lønnsomt, og viktigst?(godt verktøy)

Da er det kanskje ikke helt idiotisk å engasjere noen, oss, til å gjøre den jobben hvis alternativet er å utsette det så lenge at det ikke blir gjort før det er for sent. Og så er det jo slik at når noe skal gjøres så er det jo best å gjøre det ordentlig med en gang kontra å måtte gjøre det om igjen, eller leve med konsekvensene av dårlig arbeid. Vi synes det er litt artig å sammenlikne det vi gjør med det du gjør etter at du har spist middag, skylle tallerkenen. For du har vel fått med deg at det å skylle middagstallerkenen gir renere servise/mindre bakterier på ferdig vask? Uansett har du forsøkt å skylle tallerkenen i kaldt vann kontra i varmt vann, litt forskjell? Sånn er det med fasadevask også, riktig vaskemiddel og varmt vann/høytrykk gir ren fasade! Så akkurat der er godt verktøy halve jobben, den andre halvparten er fagfolk/fagkunnskap – hvilket vi tillater oss å påberope oss!

Sjekk ut flere blogginnlegg https://utvendigrenhold.no/blogg/

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!

Du liker det kanskje

Kategorier
taggfjerning
Hva må du tenke på før du beiser/oljer platting? All overflatebehandling kan...

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.