fbpx

Hvilket vaskemiddel til vindusvask?

Group
vindusvask

Hvilket vaskemiddel til vindusvask?

Hvordan en vasker vinduer er det mange meninger om!
Men vi har gjort oss noen erfaringer som vi i Utvendig Renhold synes fungerer godt.

Det er også kommet mange nye metoder å vaske vinduer. Det er kommet elektriske vindusviskere, men også vindusvasker roboter.
En vindusvask robot kan være nyttig i mange tilfeller men den vil aldri kunne erstatte et dyktig vindusvasker.


Når vi vasker vinduer utvendig benytter vi alltid renset vann som her 100% helt rent vann som vi varmer opp før vi vasker ditt vindu med en vannførende børste. Å vaske vinduer med renset vann er den beste metoden da dette ikke etterlater seg noen form for såperester og en får i tillegg vasket karm som gjør at vinduet ikke blir så fort skittent igjen.

Men etter vi har vasket vinduene ute så er det ofte hyggelig å få vasket vinduene innvendig for å få et godt totalinntrykk.

Når vi vasker vinduer inne så benytter vi forvasker og nal og vanlig såpevann. Vi benytter ikke noen fancy vindusvasker robot men helt tradisjonelle verktøy for vindusvask som nal. I vannet så kan man benytte en spesialtilpasset vindusvasker såpe eller zalo og en dråpe salmiakk.
Det du begynner med er å fukte vinduet med forvasker, her må du gjerne la det skumme litt, ikke benytt for mye vann, da blir det mye søl.


Etter vinduet er fuktet så kan du ta fram vindusnalen for å dra av vannet av vinduet. Det enkleste er å dra loddrett ned fra toppen av et vindu, hvor du tørker vindusnalen med en klut hver gang du bruker nalen. Etter du har nalet vinduet ferdig med vindusnal kan du tørke karmene for å få et perfekt resultat.

Var du klar over at det ikke koster mye å få vasket vinduene dine profesjonelt ?

Sjekk ut flere blogginnlegg https://utvendigrenhold.no/blogg/

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!

Du liker det kanskje

Kategorier
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.