Blogg

Her kan du lese våres innlegg og artikler. Målet våres er at du kan lære noe av det vi ønsker å dele.

Hvordan vaske hus utvendig ?

Har du et hus eller eier et bygg, da er det stor sjanse for at du har vært utsatt for å utføre en husvask, eller i det minste har tenkt på å vaske huset.

Det det er enkelt forklart fordi at det fuktige miljø vi er omringet av i tillegg til blomsterstøv, pollen med mer. fører til at husveggen blir utsatt for alger og grønske. Det er enklere å holde veggene rene om en velger å vaske dem ofte. Husvask fører også til at malingen varer lenger.

Det er et par tips og triks som fører til at husvasken går litt lettere og blir litt bedre. Nemlig bruk av riktig kjemi og varmtvann fører til at husvasken går mye lettere og mye bedre enn uten. En anerkjent leverandør av et godt kjemiprodukter Jotun husvask. Grunnen til at dette er et godt produkt er at den ikke ødelegger maling eller vindusflater. Jotun Husvask anbefaler ihht. datablader at den ikke benyttes i direkte sollys, så her må en planlegge litt.

En kan fint blande ut Jotun husvask i en lavtrykk-sprøyte for å behandle husveggen. Blandingsforholdet står på jotun husvask sitt datablad.

Når du påfører kjemi blandingen er det viktig at du påfører denne nedenfra og opp. Så kan du vente noen minutter før du skrubber de områdene som er skitne. Før du gjør et forsøk på å skubbe så kan du teste om dette løsner med KUN bruk av høytrykksspyler. Husk ikke benytt høytrykk, da skader du veggen. Sørg for å redusere trykket slik at det er under 50 bar.

Du kan spyler veggen i retning av kledningen, nedenfra og opp. Etterfulgt av at skyller hele veggen ren for grønske og såperester fra husvasken.

Har du tilgang på en varmtvannsvasker vil resultatet bli mye bedre.

Har du spørsmål eller lurer må du gjerne ta kontakt med oss!

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Se flere innlegg

Aktuelt

Vindusvask robot ?

Mange nordmenn kjenner til robotstøvsugeren som har gjort støvsugingen enklere for tusenvis av norske hjem. Nå har robotstøvsugeren fått et lignende familiemedlem som utelukkende konsentrerer

Ikke forlat oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut et enkelt skjema så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger.