fbpx

Hvordan vaske hus utvendig ?

Group
Hvordan vaske hus utvendig ?

Hvordan vaske hus utvendig ?

https://youtu.be/aI4hWckKdRc

Har du et hus eller eier et bygg, da er det stor sjanse for at du har vært utsatt for å utføre en husvask, eller i det minste har tenkt på å vaske huset.

Det det er enkelt forklart fordi at det fuktige miljø vi er omringet av i tillegg til blomsterstøv, pollen med mer. fører til at husveggen blir utsatt for alger og grønske. Det er enklere å holde veggene rene om en velger å vaske dem ofte. Husvask fører også til at malingen varer lenger.

Det er et par tips og triks som fører til at husvasken går litt lettere og blir litt bedre. Nemlig bruk av riktig kjemi og varmtvann fører til at husvasken går mye lettere og mye bedre enn uten. En anerkjent leverandør av et godt kjemiprodukter Jotun husvask. Grunnen til at dette er et godt produkt er at den ikke ødelegger maling eller vindusflater. Jotun Husvask anbefaler ihht. datablader at den ikke benyttes i direkte sollys, så her må en planlegge litt.

En kan fint blande ut Jotun husvask i en lavtrykk-sprøyte for å behandle husveggen. Blandingsforholdet står på jotun husvask sitt datablad.

Når du påfører kjemi blandingen er det viktig at du påfører denne nedenfra og opp. Så kan du vente noen minutter før du skrubber de områdene som er skitne. Før du gjør et forsøk på å skubbe så kan du teste om dette løsner med KUN bruk av høytrykksspyler. Husk ikke benytt høytrykk, da skader du veggen. Sørg for å redusere trykket slik at det er under 50 bar.

Du kan spyler veggen i retning av kledningen, nedenfra og opp. Etterfulgt av at skyller hele veggen ren for grønske og såperester fra husvasken.

Har du tilgang på en varmtvannsvasker vil resultatet bli mye bedre.

Har du spørsmål eller lurer må du gjerne ta kontakt med oss!

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!

Du liker det kanskje

Kategorier

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.