Blogg

Her kan du lese våres innlegg og artikler. Målet våres er at du kan lære noe av det vi ønsker å dele.

vindusvasker

Hvorfor bruker vi ikke nal til vindusvask ?

Når vi vasker vinduer utvendig benytter vi alltid renset vann som her 100% helt rent vann som vi varmer opp før vi vasker ditt vindu med en vannførende børste. Å vaske vinduer med renset vann er den beste metoden da dette ikke etterlater seg noen form for såperester og en får i tillegg vasket karm som gjør at vinduet ikke blir så fort skittent igjen. 

Vannet renser vi gjennom noen filter som står plassert i bilen, disse fjerner alle mineralene i vannet og fører til at det er 100% rent. 

Rent vann har en fin vaske effekt i seg selv og det er egentlig ikke behov for bruk av vindusnal. 

Når vi vasker vinduer med rentvann så er det ikke like høye krav til presisjon som med nal og det gjør at vi klarer å vaske vinduer veldig høyt fra bakken ved hjelp av teleskopstenger. Dette er sikkert og effektivt. Mange sliter med å vaske vinduene selv og synes kanskje det kan være skummelt og krevende og uføre vindusvask selv. 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Se flere innlegg

Aktuelt

Vindusvask robot ?

Mange nordmenn kjenner til robotstøvsugeren som har gjort støvsugingen enklere for tusenvis av norske hjem. Nå har robotstøvsugeren fått et lignende familiemedlem som utelukkende konsentrerer

Ikke forlat oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut et enkelt skjema så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger.