fbpx

15% på TAK og FASADEVASK ut APRIL (NÅ begrenset kapasitet)

Hvorfor bruker vi ikke nal til vindusvask ?

Group
vindusvask

Når vi vasker vinduer utvendig benytter vi alltid renset vann som her 100% helt rent vann som vi varmer opp før vi vasker ditt vindu med en vannførende børste. Å vaske vinduer med renset vann er den beste metoden da dette ikke etterlater seg noen form for såperester og en får i tillegg vasket karm som gjør at vinduet ikke blir så fort skittent igjen. 

Vannet renser vi gjennom noen filter som står plassert i bilen, disse fjerner alle mineralene i vannet og fører til at det er 100% rent. 

Rent vann har en fin vaske effekt i seg selv og det er egentlig ikke behov for bruk av vindusnal. 

Når vi vasker vinduer med rentvann så er det ikke like høye krav til presisjon som med nal og det gjør at vi klarer å vaske vinduer veldig høyt fra bakken ved hjelp av teleskopstenger. Dette er sikkert og effektivt. Mange sliter med å vaske vinduene selv og synes kanskje det kan være skummelt og krevende og uføre vindusvask selv. 

Guidelines in bodybuilding training. – bodybuilding – 2021 anadrol routines of exercises, training, fitness, weights, bodybuilding .: gym routines. man and woman

https://youtu.be/0smILV-BT0U

Sjekk ut flere blogginnlegg https://utvendigrenhold.no/blogg/

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!

Du liker det kanskje

Kategorier
taggfjerning
Hva må du tenke på før du beiser/oljer platting? All overflatebehandling kan...

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.