Impregnering

EN TOTALLEVERANDØR PÅ UTVENDIGE RENHOLDSTJENESTER

All betong absorberer vann og er med det utsatt for nedbrytning. Impregnering vil kunne øke levetiden på betong enten det er takstein, murer, belegningsstein eller andre betongoverflater/produkter. Du kan lese mer om impregnering her.

Hva er
Impregnering?

Det er et kjemikalie som vi påfører i flytende form på overflaten som skal behandles. Det finnes mange forskjellige produkter på markedet men vi har valgt en seriøs leverandør med 20 års erfaring og med omfattende dokumentasjon og sertifisering på produktene. Produktene brukes forøvrig over hele verden. Det finnes produkter for forskjellig formål, gjøre overflaten vannavvisende eller fullstendig vanntett. En kan også kombinere disse to for maksimal beskyttelse.

Om du har problemer med fukt eller vanngjennomtrengning så kan impregnering være et ideelt, og det rimeligste, alternativ for å stoppe dette. Har du et tak som du ønsker å øke levetiden på så er det mulig å impregnere taket etter takvask for å forhindre algevekst/grønske og mose.

Har du en fuktig kjellermur så vil impregnering kunne gjøre denne helt vanntett, og tørr! 

FORSKJELLIGE
IMPREGNERINGSTYPER

Topseal Vann- og smussavvisende

Topseal tilhører den nye generasjonen av vannbaserte miljøvennlige produkter og er en effektivt impregnering til bruk på alle mur-, tegl-, puss- og betongoverflater. Impregneringen etterlater en sterk vann- og smussavvisende overflate som er lett å holde ren, hindrer grønske og algevekst og har utmerket motstand mot saltutslag, luftforurensing og UV- stråling.  Produktet inneholder ikke løsemidler og er ikke brennbart. Leveres bruksklar i 5 og 20 liters kanne.

LES MER OM TOPSEAL

Betongtett permanent vanntetting

Betongtett er en diffusjonsåpen, fargeløs og giftfri permanent impregnering til bruk mot fuktproblemer i all betong. Produktet trenger aktivt og dypt inn der det krystalliseres og stopper inntrengning av vann, sur nedbør, olje etc. Krystalliseringen er uløselig og kan ikke vaskes ut eller forringes, og behandlingen vil derfor ha en like lang levetid som betongen den blir en del av.  Produktet forebygger også rust i armering, saltutslag, oppsprekking, kjellerlukt, saltflekker, mose, sopp og algevekst.Leveres bruksklar i 5 og 20 liters kanne.

LES MER OM BETONGTETT

Hvorfor IMPREGNERE?

Betong brytes ned av vanninntrengning og de stoffer vannet bringer med seg, samt av frostsprengning. Det ser man ofte på murfasader hvor puss og betong skaller av. Impregnering av betong og betongprodukter er ganske enkelt vedlikehold – som er lønnsomt!

Hvordan utfører vi Impregnering?

Ved hjelp av spesialbygde pumper påfører vi impregnering effektivt i riktig konsentrat opp til 25 m ved hjelp av teleskopstenger. Tildekking av flater som ikke skal impregnes er også en viktig del av arbeidet. Vår leverandør har mange års erfaring med impregneringen vi benytter som gjør at vi kan levere tjenesten med beste kvalitet og garanti. 

  • Lang erfaring 
  • God dokumentasjon
  • Miljøvennlige produkter
FÅ tilbud fra oss
INNEN 24 timer
Ikke forlat oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut et enkelt skjema så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger.