impregnering

All betong absorberer vann og er med det utsatt for nedbrytning. Impregnering vil kunne øke levetiden på betong enten det er takstein, murer, belegningsstein eller andre betongoverflater/produkter

Les mer om impregnering her:

https://betongtett.no/hvorfor-impregnere-2/

HvA ER impregnering?

Det er et kjemikalie som vi påfører i flytende form på overflaten som skal behandles. Det finnes mange forskjellige produkter på markedet men vi har valgt en seriøs leverandør med 20 års erfaring og med omfattende dokumentasjon og sertifisering på produktene. Produktene brukes forøvrig over hele verden. Det finnes produkter for forskjellig formål, gjøre overflaten vannavvisende eller fullstendig vanntett. En kan også kombinere disse to for maksimal beskyttelse.

Om du har problemer med fukt eller vanngjennomtrengning så kan impregnering være et ideelt, og det rimeligste, alternativ for å stoppe dette. Har du et tak som du ønsker å øke levetiden på så er det mulig å impregnere taket etter takvask for å forhindre algevekst/grønske og mose.

Har du en fuktig kjellermur så vil impregnering kunne gjøre denne helt vanntett, og tørr! 

HvorFOR impregnerE?

Betong brytes ned av vanninntrengning og de stoffer vannet bringer med seg, samt av frostsprengning. Det ser man ofte på murfasader hvor puss og betong skaller av. Impregnering av betong og betongprodukter er ganske enkelt vedlikehold – som er lønnsomt!

Hvordan vi utfører IMPREGNERING

Ved hjelp av spesialbygde pumper påfører vi impregnering effektivt i riktig konsentrat opp til 25 m ved hjelp av teleskopstenger. Tildekking av flater som ikke skal impregnes er også en viktig del av arbeidet. Vår leverandør har mange års erfaring med impregneringen vi benytter som gjør at vi kan levere tjenesten med beste kvalitet og garanti. 

  • Lang erfaring 
  • God dokumentasjon
  • Miljøvennlige produkter

 

Kontakt oss

1 /5
Anmeldelse på facebook