Tjenester

EN TOTALLEVERANDØR PÅ UTVENDIGE RENHOLDSTJENESTER

Våre tjenester leveres over hele Norge til privatpersoner, næring, kommuner, fylkeskommuner og statlige etater. Vi har skaffet oss spisskompetanse innen rengjøring av alle typer fasader. Grunnen til at vi har mange fornøyde kunder er at vi hele tiden utvikler og tar i bruk nye teknikker og løsninger. Tjenestene våre skal gi verdi til kundene våre, og derfor er vi opptatt av å levere den riktige løsningen hver gang. Sikkerheten må alltid ivaretas, og vi har sterkt fokus på å gjennomføre alle oppdrag uten skader.

Oversikt over våre tjenester

Vi tilbyr de tjenestene som kreves for å holde eiendommen ren utvendig. Under kan du klikke inn på de forskjellige tjenestene for nærmere beskrivelse.

Vår
visjon

Vi skal kunne levere den beste løsningen til en riktig pris. For oss er det viktig å   å se sammenhengen mellom hvor utsatt det enkelte bygg og fasade er i forhold til behovet for rengjøring, for å kunne levere en totalløsning som fører til at et godt resultat opprettholdes over tid. 

Vi har lang erfaring med hvordan vi kan etablere faste vedlikeholdsavtaler for alle type overflater i ulike miljøer. Alle oppdrag dokumenteres med bilder og rapport som viser tilstand før og etter utførelse, og som vil være tilgjengelig for våre kunder via «min side» og epost. 

Kontakt oss om du har spørsmål​

Har du spørsmål eller lurer på noe kan du alltid nå oss på telefon 38363338 for en hyggelig prat om utvendig renhold. Vi tar gjerne imot din henvendelse på post@utvendigrenhold.no eller via kontaktskjema på bunnen av siden.

FÅ tilbud fra oss
INNEN 24 timer
Ikke forlat oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut et enkelt skjema så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger.