fbpx

🏠 Pust ren luft - spar strøm

En varmepumpe som er full av støv produserer mindre varme, eller kulde, og bruker mer strøm. Siden poenget med en varmepumpe er at den skal produsere mer energi enn den tilføres er jo det uheldig. Miljøeffekten reduseres også åpenbart.

Hva er varmepumperens?

Rens av varmepumpe er ikke å støvsuge støvfilter, det gjør du enkelt selv – og det bør gjøres hver måned. Vi renser registeret, det blanke gitteret bak støvfilterene

Det er mulig å spare masse ved å bestille i NÅ!

Hvorfor vurdere varmpepumperens?

Resultatet er en varmepumpe som fungerer som den skal og gir deg det inneklima og temperatur du ønsker.

En varmepumpe som ikke er renset på lenge vil ikke fungere optimalt. Den vil ikke kunne produsere like mye varme eller kulde eller blåse inn ren luft og med det gi ønsket innetemperatur- eller klima, den vil bruke mer strøm og den vil slites mer.

Produsenter anbefaler årlig rens for at varmepumpen skal kunne fungere som den skal.

Vi er svært opptatt av å være konkuransedyktige på pris, derfor har vi valgt å legge oss på et svæt gunstig nivå når det gjelder pris for å gjøre det så aktuelt som mulig for deg å vedlikeholde varmepumpen din.

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

Ikke vent med å få utført varmepumperens !

Vi har gjennomført over 20 000 oppdrag for fornøyde kunder. Du kan se et udrag av hvilke oppdrag og kunder vi har på referansesiden. Vi har spesialisert oss på varmepumperens og hjelper gjerne deg.

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.