fbpx

🏠 Pust ren luft og spar strøm

Rens av ventilasjonsanlegg er en viktig del av vedlikeholdet, i tillegg til bytte av filter. Kanaler fulle av støv og tette filter medfører at aggregatet jobber hardere, slites mer og bruker mer strøm – og gir dårligere luftkvalitet.

Hvor ofte trenger ventilasjonskanalene en god rens?

Produsenter anbefaler rens av ventilasjonskanaler minimum hvert 3-5 år. Vi tilbyr en skreddersydd ventilasjonsrens. Unngå allergener, dårlig luft og reduser brannfare med regelmessig rensing.

Det er mulig å spare masse ved å bestille i NÅ!

Hvorfor vurdere rens av ventilasjonsanlegg?

Dårlig inneklima kan som kjent gi hodepine og lite energi. I tillegg kan dårlig inneklima forverre eller gi symptomer som astma og allergi, tett nese, luftveisirritasjon, tørr og irritert hud, dårlig søvn og i verste fall fukt og mugg.

Et ventilasjonsanlegg som ikke fungerer er bortkastet bruk av energi/strøm.

Manglende vedlikehold, som rens, kan gi slitasje på aggregat og kortere levetid/høyere driftskostnader.

En kraftig avtrekksvifte blir koblet til kanalene, deretter blir en roterende børste ført inn i kanalene. Dette resulterer i at alt støv blir børstet løs fra kanalen og støvet blir sugd ut og inn i oppsamlingspose på avtrekksvifta. Resultatet er rene kanaler hvor luften passerer uhindret og raskere – mindre friksjon. Bedre luftkvalitet og lavere strømforbruk!

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

Ikke vent med å få utført Ventilasjonsrens

Vi har gjennomført over 20 000 oppdrag for fornøyde kunder. Du kan se et udrag av hvilke oppdrag og kunder vi har på referansesiden. Vi har spesialisert oss på ventilasjonsrens og hjelper gjerne deg.

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.