fbpx

🏠 Ingen ønsker å ha det skitneste taket i nabolaget ?

Er du også lei av å se takrennen fylle seg med mose, eller et tak som en gang var rødt nå ser grønt og moseaktig ut. Du er ikke alene, flere og flere ser verdien av å vedlikeholde taket, ikke bare for syns skyld men for å øke levertid.

Ole bestilte takvask med rabatt og sparte!

Vi har nettop vasket tak og fasade for Ole. Da han oppdaget at det begynte å komme en del mose på taket så var han helt sikker på at han ikke skulle opp på taket siden han har høydeskrekk. Da Ole ble klar over at det er mulig å betale seg ut av dette ble han strålende fornøyd, og enda hyggeligere var det at prisen var rabattert. 

Det er mulig å spare masse ved å bestille i høst!

Hvorfor vurdere å vaske taket ?

Ved å fjerne mose og vekst så vil taksteinen få mindre slittasje og ha større forutsetninger til å leve lenger.

Det ser ikke veldig pent ut med et tak fullt av mose og grønske, derfor er det ingen grunn til å vente med å få det bort. 

Vi er ledende i Norge når det gjelder takvask. Dermed har vi svært gode forutseninger til å lykkes med vask av ditt tak.

Vi er svært opptatt av å være konkuransedyktige på pris, derfor har vi valgt å legge oss på et svæt gunstig nivå når det gjelder pris for å gjøre det så aktuelt som mulig for deg å vedlikeholde taket.

Sjekk noen av våre takvask prosjekter

Hva sier våre kunder om oss?

Anne Gro Ballestad
Anne Gro Ballestad
Les mer
Veggen ble som ny! Rask og god service 😀
Tove Burås Reinertsen
Tove Burås Reinertsen
Les mer
Er så fornøyd med at vinduene mine blir pusset utvendig, blanke og fine. Har 15 vinduer å pusse, det hadde jeg brukt lang tid på, men nå er det gjort i en fei. Takk til Sebastian og Utvendig Renhold
Reinhardt Hammersmark
Reinhardt Hammersmark
Les mer
Jeg fikk vasket alle mine smårutede vinduer utvendig av Utvendig Renhold og det ble et fantastisk resultat. Neste gang tar de vinduene inne også. Anbefales på det varmeste:)
GLENN ERVIK
GLENN ERVIK
Les mer
Bra resultat, rask gjennomføring og konkurransedyktig pris. Er fast kunde over flere år, og anbefaler virkelig videre!
JAN VIDAR HANSEN
JAN VIDAR HANSEN
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nesten som å komme hjem til et nytt hus
ANNE-LILL NILSEN
ANNE-LILL NILSEN
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av utvendig husvask som forberedelse til maling - alt ble gjennomført som avtalt av en svært hyggelig ung dansk mann.

Ikke vent med å få utført takvask !

Vi har gjennomført over 20 000 oppdrag for fornøyde kunder. Du kan se et udrag av hvilke oppdrag og kunder vi har på referansesiden. Det er svært få som ønsker å risikere liv og helse for å gå opp på taket for å vaske det, selv om det er mange som ønsker å få taket rent igjen. Vi har spesialisert oss på takvask og hjelper gjerne deg.
Fasadevask

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Takvask pristilbud

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.