Utvendig renhold av krevende fasader

Ditt behov er vår oppgave!

Alle utvendig flater krever vedlikehold! Vår løsning er å få bygget rent og en fremtidig løsning for at det skal holde seg slik i lang tid.

Fasadevask vil være tiltaket for å få en overflate helt ren, fullstendig fjerning av grønske, svartsopp og veistøv.

På enkelte fasader så er dette svært krevende. Noen overflater holder på vannet bedre enn andre og dermed som er dette perfekte omgivelser for grønske og annen vekst.

Når bygget er rent, er det mulig å holde det slik. Vår løsning for dette kalles algebehandling og er snakk om et kjemi som vi legger på fasaden etter endt vask. Med en slik løsning så er det mulig å spare mye utgifter på vask, og du bevarer bygget ditt på med en mer skånsom metode.

Vi har benyttet mye ressurser på testing og utvikling av kjemi og utstyr som fører til at vi kan levere fasadevask i verdensklasse.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Se flere innlegg

Murpuss
Aktuelt

Vedlikehold av malt murpuss

Overflater av mur og puss krever vedlikeholds plan Ditt behov er vår oppgave! Alle utvendig flater krever vedlikehold! Vår løsning er å få bygget rent

Aktuelt

Utvendig renhold av krevende fasader

Ditt behov er vår oppgave! Alle utvendig flater krever vedlikehold! Vår løsning er å få bygget rent og en fremtidig løsning for at det skal