fbpx

15% på TAK og FASADEVASK ut APRIL (NÅ begrenset kapasitet)

Valg 2017

I det disse linjer forfattes er det innspurt på årets valgkamp(Valg 2017), med alt det medfører av tomme løfter. Men det fører også med seg at vi alle, eller bare de som skal stemme da, må ta et valg – om hvilket parti vi skal stemme på eller om man stemmer blankt som en liten pubertal protestaksjon.

Men valg må vi foreta hele tiden, om ikke de helt store hver dag – heldigvis. Vi tilbyr en tjeneste som forutsetter at våre kunder tar et valg. Vaske eller ikke vaske kan jo også være et spørsmål. Vaske hele bygget/huset eller bare fasaden mot nord, vaske nå eller til våren, kjøpe vindusvask eller gjøre det selv, behandle bygget/huset mot ny algevekst eller spare de kronene? Mange valg og skal vi være helt ærlige så gjelder det jo ikke akkurat liv eller død!

Men det vi gjerne kunne tenke oss å få frem er at vi tilbyr tjenester som sparer våre kunder for både arbeid og penger! Ja det er helt sant. Vi vasker mye vinduer og det handler mest om kvinnelig estetikk, for å si det akkurat som det er. Vinduene skal være ganske vanskelig å se ut gjennom før den gjennomsnittlige mann innser at her er det på tide å gjøre noe, eller ringe Utvendig Renhold! Fasadevask derimot er en helt annen sak, en skitten fasade full av grønske – det ser menn også! Hva man skal gjøre med det, er imidlertid et valg.

Mange leverandører av fasademateriale/plater påstår at det er vedlikeholdsfritt! Det er noen ganger ikke helt sant, for å si det litt forsiktig. Og det er her det med spare penger kommer inn i bildet. Vi synes jo det er hyggelig å kunne levere en tjeneste og ha et levebrød som er både nyttig og besparende for våre kunder. Det at det er besparende er forøvrig ikke vår påstand. Bare spør en maler eller malingsprodusent om det er lurt å vaske huset hvert år og om hva som er konsekvensen av å ikke gjøre det. Kostnader til maling, bytte av kledning eller fasadeplater er ikke bare vesentlig høyere enn kostnaden ved å engasjere oss for å vaske/behandle fasaden – det er mange ganger dyrere!

Det kunne vi gjerne tenke oss å få frem, og det har vi vel strengt tatt gjort nå? Bare en liten ting til, og dette er ikke et politisk innlegg i klimadebatten, vi registrerer at fasader blir raskere skitne og algevekst/grønske kommer raskere. Det er kanskje gode nyheter for oss, tenker du, men nå var det ikke akkurat det som var poenget. Klimaeendringer eller mer nedbør som er statistikk og litt mer udiskutabelt medfører mer vannbåren forurensing og med det mer belastning på fasader. Eller mer skitt og grønske for å si det enkelt. Poenget, eller problemet om du vil, er at det handler ikke bare om en skitten og ustelt fasade. Det handler om at akkurat som at en ren bil ruster ikke så råtner ikke en ren, og tørr, fasade. Eller korroderer/ruster også for såvidt dersom du har et næringsbygg da kledd med stålplater, de er ikke helt vedlikeholdsfrie de heller nemlig – det var bare noe han selgeren sa for å ja du skjønner tegninga.

Så hva gjør du da? Tja du kan jo evnt. ta kontakt så kan vi se på huset/bygget ditt og gi deg både et tilbud på vask/behandling og sammen lage en vedlikeholdsplan, slik at det både ser bra ut – hele tiden, samtidig som du sparer penger i det lange løp.

Valg 2017

Sjekk ut flere blogginnlegg https://utvendigrenhold.no/blogg/

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!

Du liker det kanskje

Kategorier

FÅ tilbud fra oss

Innen kort tid!
Ikke forlat oss! 😅

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut dette enkelt skjemaet så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger innen kort tid.