Blogg

Her kan du lese våres innlegg og artikler. Målet våres er at du kan lære noe av det vi ønsker å dele.

Murpuss

Vedlikehold av malt murpuss

Overflater av mur og puss krever vedlikeholds plan

Ditt behov er vår oppgave! Alle utvendig flater krever vedlikehold! Vår løsning er å få bygget rent og og en fremtidig løsning for at det skal holde seg slik i lang tid.

Å holde fasaden ren fører til at ditt bygg viser seg fra sin beste side. Fasadens ytre blir påvirket av vær og vind, veistøv og pollen, alt dette bryter ned fasaden og malingsfilm. Vi har lang erfaring med hva som kreves for å holde alle typer fasader rene.

Murpuss

Mange bygg har mur eller mur-pussede fasader. Dette kan se fint ut i mange år, men mange ser at dette er en krevende fasade å vedlikehold over tid. Grunner til dette er at overflaten er ru og holder på vannet. Grønske og annen vekst har lett for å sette seg i porene og du har ikke mulighet til å benytte trykk for å få dette ut.

Pusset fasade

Men det finnes metoder for å få dette veldig mye bedre om en ikke venter for lenge. Dette er snakk om påføring av kjemi og varmtvann med meget høy temperatur.

Hold kostnadene nede

Når bygget er rent, er det mulig å holde det slik. Vår løsning for dette kalles algebehandling og er snakk om et kjemi som vi legger på fasaden etter endt vask. Med en slik løsning så er det mulig å spare mye utgifter på vask, og du bevarer bygget ditt på med en mer skånsom metode.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Se flere innlegg

Aktuelt

Vindusvask robot ?

Mange nordmenn kjenner til robotstøvsugeren som har gjort støvsugingen enklere for tusenvis av norske hjem. Nå har robotstøvsugeren fått et lignende familiemedlem som utelukkende konsentrerer

Ikke forlat oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut et enkelt skjema så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger.