Algebehandling

EN TOTALLEVERANDØR PÅ UTVENDIGE RENHOLDSTJENESTER

Så lenge vi er omgitt av fuktig miljø, vil vi ha problemer med algevekst/grønske og mose på tak, fasade og uteområder. Det er mulig å forebygge algevekst/grønske ved å påføre et miljøvennlig kjemikalie som forhindrer dette!

Hva er
ALGEBEHANDLING?

Algebehandling er påføring av et kjemikalie som hindrer organisk vekst å vokse. Enkelt forklart så klarer dette kjemikalie å fjerne noen av vekstvilkårene til grønske og stopper denne prosessen. Vi påføre dette normalt etter utført fasadevask.
 

Hvorfor utføre Algebehandling?

Algebehandling er et forebyggende tiltak som utsetter behovet for fasadevask,  dette rimeligere og gir mindre slitasje på fasaden, samtidig som at du slipper å se at veggene blir grønne i mellomtiden. Algebehandling kan påføres alle flater uten at de tar skade av det. 

Hvordan utfører vi algebehandling?

Ved hjelp av spesialbygde høytrykkspylere påfører vi algebehandling effektivt i riktig konsentrat opp til 25 m ved hjelp av teleskopstenger. Vi har mange års erfaring med kjemikaliet vi benytter, noe som som gjør at vi kan levere tjenesten med beste resultat og garanti(nærmere beskrevet i oppdragsbeskrivelsen). Du kan på enkelte overflater se at vi har påført kjemikaliet, men etter noen regnskyll så vil dette være helt borte.

Det er mange eiendomsselskap eller borettslag som gir oss ansvaret for å vedlikeholde fasadene. Da avtaler vi ofte en 5-årsplan som beskriver hva som skal utføres av tjenester og til hvilken frekvens for å holde fasaden ren. Vi utfører oppdraget iht. plan og dokumenterer hele prosessen.
Se referanse

  • Lang erfaring
  • God dokumentasjon
  • Miljøvennlige metoder
FÅ tilbud fra oss
INNEN 24 timer
Ikke forlat oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg

Om du fyller ut et enkelt skjema så kan vi sende deg et meget godt tilbud på akkurat det du trenger.