ALGEBEHANDLING

Så lenge vi er omringet av fuktig miljø så vil vi ha problemer med algevekst/grønske og mose på tak, fasade og uteområder. Men er du klar over at det er mulig å forebygge algevekst/grønske ved å påføre et miljøvennlig kjemikalie som forhindrer dette?

Hva er algebehandling?

Det er et kjemikalie som hindrer organisk vekst å vokse. Enkelt forklart så klarer dette kjemikalie å fjerne noen av vekstvilkårene til grønske og stopper prosessen. Det er mulig å påføre produktet i sterkt konsentrert for å fjerne grønske. Men vi har best erfaring med å påføre dette etter utført fasadevask.

Hvorfor utføre algebehandling?

Å algebehandle en fasade årlig er mye mindre krevende, rimeligere og skånsomt i forhold til å fasadevask når veggene blir grønne, forskjellen er at du slipper å se at veggene blir grønne i mellomtiden. Algebehandling kan vi påføre på alle flater uten at de tar skade av det. 

Hvordan vi utfører algebehandling

Ved hjelp av spesialbygde høytrykkspylere så påfører vi algebehandling effektivt i riktig konsentrat opp til 25 m ved hjelp av teleskopstenger. Vi har mange års erfaring med leverandøren av kjemikaliet vi benytter som gjør at vi kan levere tjenesten med beste kvalitet og garanti. Du kan på enkelte overflater se at vi har påført kjemien, men etter noen runder med regnskyll så vil dette være helt borte.

Det er mange eiendomsselskap eller borettslag som gir oss ansvaret for å vedlikeholde fasadene. Da avtaler vi ofte en 5-årsplan som beskriver hva som skal utføres av tjenester og til hvilken frekvens for å holde fasaden ren. Vi utfører oppdraget iht. plan og dokumenterer hele prosessen.
Se referanse 

  • Lang erfaring 
  • God dokumentasjon
  • Miljøvennlige metoder

 

Kontakt oss

1 /5
Anmeldelse på facebook