ALGEBEHANDLING

Så lenge vi er omringet av fuktig miljø så vil vi har problemer med vekst og grønske på tak, fasade og uteområder. Men var du klar over at det er mulig å forebygge grønske ved å påføre et miljøvennlig kjemikalie som fører grønske ikke klarer å gro på behandlede overflater.

Hva er algebehandling

Det er et kjemikalie som hindrer organisk vekst å vokse. Enkelt forklart så klarer dette kjemikalie å fjerne noen av vekstvilkårene til grønske og stopper prosessen. Det er mulig å påføre produktet i sterkt konsentrert for å fjerne grønske.
Men vi har best erfaring med å påføre dette etter utført fasadevask.

Hvorfor utføre algebehandling?

Å algebehandle en fasade årlig er mye mindre krevende, billigere og skånsomt i forhold til å fasadevaske når veggene blir grønne, forskjellen er at du slipper å se at veggene blir grønne i mellomtiden. Algebehandling kan vi påføre på alle flater uten at de tar skade av det. 

Hvordan vi utfører algebehandling?

Ved hjelp av spesialbygde høytrykkspylere så påfører vi algebehandling effektivt i riktig konsentrat opp til 30m ved hjelp av teleskopstenger. Vi har mange års erfaring med leverandøren av kjemikaliet vi benytter som gjør at vi kan levere tjenesten med beste kvalitet og garanti. Du kan på enkelte overflater se at vi har påført kjemien, men etter noen runder med regnskyll så vil dette være helt borte.

Det er mange byggeiere eller borettslag som gir oss ansvaret for å vedlikeholde fasadene som de eier. Da setter vi opp en typisk 5 årsplan med forslag til hva som skal utføres av tjenester for å holde fasaden ren. Vi utfører oppdraget iht. plan og dokumenterer hele prosessen.
Se referanse